Nieuwetijdskinderen.

Wat zijn Nieuwetijdskinderen?

Nieuwetijdskinderen zijn overgevoelige en hoog sensitieve kinderen. Zij kunnen de emoties voelen van anderen om hun heen en ze ervaren dit heel sterk. Vaak hebben deze kinderen een vorm van paranormale begaafdheid. Ook kinderen met ADHD, ADD, PDD-NOS en met autisme vallen onder de nieuwetijdskinderen. Het blijkt in de praktijk dat er steeds meer overgevoelige kinderen zijn. Deze kinderen kunnen zich ineens intens verdrietig voelen en kunnen vaker niet aangeven waarom ze zich zo voelen. Ze hebben dan ook moeite om hun plek en identiteit hier op aarde te vinden. Wat kan helpen is om deze kinderen extra in verbinding te brengen met de natuur en de aarde. Een goede wandeling in het bos en in contact brengen met dieren kan erg goed helpen. Ook is het goed om ze vaker op blote voeten te laten lopen en kleding te laten dragen waar kleuren met aardetinten in zitten. Vaker zijn deze kinderen dol op edelstenen. Het kan dan ook helpen om ze daarmee in contact te brengen en ze een goede edelsteen bij zich te laten dragen om ze te helpen aarden. Veelal leven nieuwetijdskinderen te veel in hun hoofd en staan te weinig met beide beentjes op de grond. Nieuwetijdskinderen zijn vaak heel speciale kinderen die hun eigen kijk op dingen hebben en ze bezitten vaker een grotere wijsheid. Ook zeggen ze wel dat dit oudere en wijze zielen zijn die naar de aarde terug zijn gekomen om de wereld beter te maken en hun wijsheden uit te dragen. Ze zijn dan ook vaker creatief in het vinden van oplossingen. Net of zij een extra dimensie hebben die anderen ontbreekt. Dit kan vaker leiden tot onbegrip van hun omgeving of andere kinderen. Hoe dan ook hebben nieuwetijdskinderen vaker een speciaal extra stukje aandacht en hulp nodig.

Heeft u nu zelf het gevoel dat uw kind een nieuwetijdskind is of heeft u er vragen over? Weet dat u dan bij onze consulenten goed zit en ze u de antwoorden en juiste inzichten hierover kunnen geven.

Warme Groet Medium Leroy en Consulenten.

Medium  Leroy
Medium Leroy
000005
   
Offline
€ 1.00 min
Medium Leroy bekend van TV en RADIO. Specifieke en gedetailleerde antwoorden. Gespecialiseerd in: liefdesvoorspellingen en contact overleden dierbaren.
Lichtwerker  Jessica
Lichtwerker Jessica
000004
   
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Jessica. Snel en direct antwoord op uw levensvragen. Gespecialiseerd in: tweelingzielen, relatie advies en vorige levens.
Lichtwerker Swanhilde
Lichtwerker Swanhilde
000006
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Swanhilde. Ze is heldervoelend, helderhorend en helderwetend. Ze helpt u graag om antwoorden en inzichten te geven.
Lichtwerker  Patricia
Lichtwerker Patricia
000008
 
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Patricia. Ze is helderhorend, heldervoelend en helderziend. Ze helpt u graag samen met haar gids.
Kaartlegster Patricia
Kaartlegster Patricia
000239
  
Offline
€ 1.00 min
Kaartlegster Patricia. Legt voor u graag de kaart en vertelt u direct hoe u verder moet.
Paragnost Judith
Paragnost Judith
000255
  
Offline
€ 1.00 min
Paragnost Judith. Helpt u graag verder met uw levensvragen. Ze is duidelijk met haar inzichten.
Kaartlegster  Anna (Romy)
Kaartlegster Anna (Romy)
000009
 
Offline
€ 1.00 min
Kaartlegster Anna (Romy). Eerlijk en liefdevol antwoord op uw levensvragen. Gespecialiseerd in: foto-lezen, rouwverwerking, liefde en relatie advies.
Lichtwerker  Chantal
Lichtwerker Chantal
000152
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Chantal. Vrij snel en direct beantwoord ze uw levensvragen. Ze maakt daarbij gebruik van haar pendel en de orakelkaarten.
Lichtwerker  Nikita
Lichtwerker Nikita
000011
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Nikita. Ze is helderhorend, heldervoelend en helderziend. Eerlijk en direct antwoord op uw vragen.
Medium  Jackie
Medium Jackie
000079
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Jackie. Staat sterk in contact met de andere zijde en mag snel verbinding maken met uw overleden dierbaren of antwoorden geven op uw levensvragen.
Medium  Jack
Medium Jack
000088
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Jack. Helpt u graag met uw problemen of levensvragen. Contact met overleden dierbaren is ook mogelijk. Meer als 10 jaar ervaring.
Lichtwerker  Claudia
Lichtwerker Claudia
000010
   
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Claudia. Ze zit klaar om u verder te helpen op uw levenspad. Heeft u vragen over: twijfels, angsten of keuzes? Dan helpt ze u graag met alle liefde verder!
Medium Petra
Medium Petra
000144
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Petra. Ze staat ervoor om u bewust te maken van uw levenslessen en geeft u de juiste inzichten.