3D naar 5D.

Wat is van 3D naar 5D?

Collectief gaan we vrij snel van de derde dimensie (3D), via de vierde dimensie, naar de vijfde dimensie (5D). Vele lichtwerkers hebben duizenden levens naar dit moment toegewerkt en zijn speciaal geïncarneerd om bij te dragen aan de licht- en liefdesshift naar de nieuwe aarde in 5D. Lang niet iedereen kan (al) mee met deze hoge energiefrequenties. U moet er klaar voor zijn en bewust kiezen voor het pad van ascentie. Ieder heeft een vrije wil om er wel of niet voor te kiezen. De vijfde dimensie of een kosmisch bewustzijn bereik u niet zomaar. Er gaan pittige spirituele inwijdingen en beproevingen aan vooraf, die veel volwassen lichtwerkers op dit moment doorlopen. Voor een aantal mensen komt deze bewustzijnsverhoging pas later in dit leven of een volgend leven. Soms zijn nog meer levens op aarde of in andere dimensies nodig voor rijping en groei van de ziel. Voordat het mogelijk is deze shift te kunnen maken. En dat is perfect zoals het is. Er is geen goed of fout, beter of slechter. Ieder mens wordt geboren met een eigen zielsplan en unieke lessen voor dit leven. We worden dus niet alleen sensitiever en intuïtiever, maar zijn in 5D ook in staat om gedachten, wensen en verlangens sneller en makkelijker te manifesteren op basis van onder andere de Wet van Trilling en Wet van Aantrekking. In totaal zijn er zeven kosmische wetten. De Wet van Trilling gaat ervan uit dat alles uit energie bestaat, een eigen frequentie heeft en met elkaar verbonden is. Waardoor hogere trillingen en lagere trillingen kunnen transformeren. Dit alles is hoe dan ook nodig voor de gehele mensheid. Durf dus mee te transformeren en er open voor te gaan staan.

Heeft u hier meer vragen over of wilt u weten waar u staat in uw ontwikkeling?

Dan kan u met uw vragen hierover terecht bij onze consulenten.

Warme Groet Medium Leroy en Consulenten.

Paragnost Judith
Paragnost Judith
000255
  
Offline
€ 1.00 min
Paragnost Judith. Helpt u graag verder met uw levensvragen. Ze is duidelijk met haar inzichten.
Medium Petra
Medium Petra
000144
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Petra. Ze staat ervoor om u bewust te maken van uw levenslessen en geeft u de juiste inzichten.
Medium  Jackie
Medium Jackie
000079
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Jackie. Staat sterk in contact met de andere zijde en mag snel verbinding maken met uw overleden dierbaren of antwoorden geven op uw levensvragen.
Lichtwerker  Nikita
Lichtwerker Nikita
000011
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Nikita. Ze is helderhorend, heldervoelend en helderziend. Eerlijk en direct antwoord op uw vragen.
Lichtwerker Swanhilde
Lichtwerker Swanhilde
000006
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Swanhilde. Ze is heldervoelend, helderhorend en helderwetend. Ze helpt u graag om antwoorden en inzichten te geven.
Lichtwerker  Chantal
Lichtwerker Chantal
000152
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Chantal. Vrij snel en direct beantwoord ze uw levensvragen. Ze maakt daarbij gebruik van haar pendel en de orakelkaarten.
Lichtwerker  Claudia
Lichtwerker Claudia
000010
   
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Claudia. Ze zit klaar om u verder te helpen op uw levenspad. Heeft u vragen over: twijfels, angsten of keuzes? Dan helpt ze u graag met alle liefde verder!
Lichtwerker  Patricia
Lichtwerker Patricia
000008
 
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Patricia. Ze is helderhorend, heldervoelend en helderziend. Ze helpt u graag samen met haar gids.
Kaartlegster  Anna (Romy)
Kaartlegster Anna (Romy)
000009
 
Offline
€ 1.00 min
Kaartlegster Anna (Romy). Eerlijk en liefdevol antwoord op uw levensvragen. Gespecialiseerd in: foto-lezen, rouwverwerking, liefde en relatie advies.
Medium  Leroy
Medium Leroy
000005
   
Offline
€ 1.00 min
Medium Leroy bekend van TV en RADIO. Specifieke en gedetailleerde antwoorden. Gespecialiseerd in: liefdesvoorspellingen en contact overleden dierbaren.
Lichtwerker  Jessica
Lichtwerker Jessica
000004
   
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Jessica. Snel en direct antwoord op uw levensvragen. Gespecialiseerd in: tweelingzielen, relatie advies en vorige levens.
Medium  Jack
Medium Jack
000088
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Jack. Helpt u graag met uw problemen of levensvragen. Contact met overleden dierbaren is ook mogelijk. Meer als 10 jaar ervaring.
Kaartlegster Patricia
Kaartlegster Patricia
000239
  
Offline
€ 1.00 min
Kaartlegster Patricia. Legt voor u graag de kaart en vertelt u direct hoe u verder moet.