Meditatie.

Wat is Mediteren?

Bij alle vormen van meditatie wordt de aandacht ergens op gericht zoals: muziek, een stem, beweging of wat dan ook. Dit helpt de persoon dan om verder af komen te staan van gedachten. Bij veel meditaties ligt de focus op de ademhaling. Zit of ligt u comfortabel? Breng dan uw volledige aandacht naar uw ademhaling. Aan uw ademhaling zal u merken dat uw lichaam tot rust komt. Dit komt doordat een meditatie ontspannend werkt en ervoor zorgt dat uw lichaam kan ontspannen. Uw ademhaling wordt daardoor vanzelf rustiger, soms zelfs nog rustiger dan wanneer u aan het slapen bent. Blijf u op deze ademhaling concentreren. Meditatie kalmeert uw geest en lichaam. Het maakt u (10%) gelukkiger en helpt u beter te kunnen werken en leven. Er zijn vele vormen van meditatie zoals: transcendente meditatie, geleide meditatie, slaap meditatie, bodyscan meditatie, vipassana meditatie, zen meditatie, kindermeditatie, mindfulness meditatie, aardenmeditatie en nog veel meer. Het algemene doel van meditatie is dat u uw focust op uw ademhaling en de geest laat rusten in gewoon ‘zijn’. Dat helpt u niet alleen te ontspannen, maar ook om uw beter te concentreren, positiever te denken en uw algehele welbevinden te vergroten. Het helpt u ook om sterker te kunnen verbinden met alles om u heen en het universum.

Wilt u nu graag weten welke vorm van meditatie bij u past of hoe dit het beste kan aanpakken?

Dan bent u bij onze consulenten aan het juiste adres en ze kunnen u vrij snel hier een antwoord op geven. Zodat u de juiste meditatie kan doen.

Warme Groet Medium Leroy en Consulenten.

Lichtwerker Swanhilde
Lichtwerker Swanhilde
000006
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Swanhilde. Ze is heldervoelend, helderhorend en helderwetend. Ze helpt u graag om antwoorden en inzichten te geven.
Lichtwerker  Claudia
Lichtwerker Claudia
000010
   
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Claudia. Ze zit klaar om u verder te helpen op uw levenspad. Heeft u vragen over: twijfels, angsten of keuzes? Dan helpt ze u graag met alle liefde verder!
Lichtwerker  Patricia
Lichtwerker Patricia
000008
 
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Patricia. Ze is helderhorend, heldervoelend en helderziend. Ze helpt u graag samen met haar gids.
Kaartlegster Patricia
Kaartlegster Patricia
000239
  
Offline
€ 1.00 min
Kaartlegster Patricia. Legt voor u graag de kaart en vertelt u direct hoe u verder moet.
Lichtwerker  Nikita
Lichtwerker Nikita
000011
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Nikita. Ze is helderhorend, heldervoelend en helderziend. Eerlijk en direct antwoord op uw vragen.
Medium Petra
Medium Petra
000144
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Petra. Ze staat ervoor om u bewust te maken van uw levenslessen en geeft u de juiste inzichten.
Medium  Leroy
Medium Leroy
000005
   
Offline
€ 1.00 min
Medium Leroy bekend van TV en RADIO. Specifieke en gedetailleerde antwoorden. Gespecialiseerd in: liefdesvoorspellingen en contact overleden dierbaren.
Paragnost Judith
Paragnost Judith
000255
  
Offline
€ 1.00 min
Paragnost Judith. Helpt u graag verder met uw levensvragen. Ze is duidelijk met haar inzichten.
Medium  Jack
Medium Jack
000088
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Jack. Helpt u graag met uw problemen of levensvragen. Contact met overleden dierbaren is ook mogelijk. Meer als 10 jaar ervaring.
Lichtwerker  Jessica
Lichtwerker Jessica
000004
   
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Jessica. Snel en direct antwoord op uw levensvragen. Gespecialiseerd in: tweelingzielen, relatie advies en vorige levens.
Kaartlegster  Anna (Romy)
Kaartlegster Anna (Romy)
000009
 
Offline
€ 1.00 min
Kaartlegster Anna (Romy). Eerlijk en liefdevol antwoord op uw levensvragen. Gespecialiseerd in: foto-lezen, rouwverwerking, liefde en relatie advies.
Lichtwerker  Chantal
Lichtwerker Chantal
000152
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Chantal. Vrij snel en direct beantwoord ze uw levensvragen. Ze maakt daarbij gebruik van haar pendel en de orakelkaarten.
Medium  Jackie
Medium Jackie
000079
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Jackie. Staat sterk in contact met de andere zijde en mag snel verbinding maken met uw overleden dierbaren of antwoorden geven op uw levensvragen.