Manifesteren.

Wat is Manifesteren?

Manifesteren werkt in drie stappen: u bepaalt de intentie, dus iets wat u graag zou willen hebben. De tweede stap is echt voelen hoe het zou zijn als uw wens al zou uitgekomen zijn. In de derde stap onderneemt u daadwerkelijk actie om uw wens uit te laten komen. Dit kan u ook doen voor de liefde. Dus een specifiek persoon aantrekken, doet u door te voelen hoe het is als u met uw toekomstige lover samen bent. Dit is een van de meest belangrijke dingen van de wet van aantrekkingskracht. U kunt alles manifesteren wat u wenst! Als u het maar gelooft dat het gaat lukken. Vaak denken we aan materiƫle zaken om te wensen. Bijvoorbeeld een mooi huis, spullen of geld. Twijfel dus niet eraan als u hier stappen in wilt gaan zetten. Wel is het belangrijk dat u het met liefde en overgave naar het universum doet. Weet dat u dan echt zal worden gehoord in uw wensen. Wel is het zo dat het de ene keer snel kan gaan en de andere keer langzaam. Dit heeft ook met uw eigen ontwikkeling te maken en of u het dus ook aan kan allemaal om het werkelijk te ontvangen. Bij de geringste twijfel kan het weer tegen houden. Daarbij is het ook zo dat ieder mens al in het leven vanzelf doet manifesteren. Het is dan ook vaker onbewust dan dat we dat bewust doen. Maar door het juist bewust te gaan doen. Groeit u ook in de energie hierin en krijgt u het steeds beter onder controle. Waardoor het leven dan een stuk makkelijker gaat worden. Ook kunt met meditatie ver komen om het te leren.

Heeft u hier nu meer vragen over? Dan kunnen onze consulenten u hier goede inzichten over geven en helpen u graag.

Warme Groet Medium Leroy en Consulenten.

Lichtwerker  Patricia
Lichtwerker Patricia
000008
 
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Patricia. Ze is helderhorend, heldervoelend en helderziend. Ze helpt u graag samen met haar gids.
Lichtwerker  Chantal
Lichtwerker Chantal
000152
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Chantal. Vrij snel en direct beantwoord ze uw levensvragen. Ze maakt daarbij gebruik van haar pendel en de orakelkaarten.
Medium  Jack
Medium Jack
000088
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Jack. Helpt u graag met uw problemen of levensvragen. Contact met overleden dierbaren is ook mogelijk. Meer als 10 jaar ervaring.
Kaartlegster Patricia
Kaartlegster Patricia
000239
  
Offline
€ 1.00 min
Kaartlegster Patricia. Legt voor u graag de kaart en vertelt u direct hoe u verder moet.
Lichtwerker  Claudia
Lichtwerker Claudia
000010
   
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Claudia. Ze zit klaar om u verder te helpen op uw levenspad. Heeft u vragen over: twijfels, angsten of keuzes? Dan helpt ze u graag met alle liefde verder!
Paragnost Judith
Paragnost Judith
000255
  
Offline
€ 1.00 min
Paragnost Judith. Helpt u graag verder met uw levensvragen. Ze is duidelijk met haar inzichten.
Kaartlegster  Anna (Romy)
Kaartlegster Anna (Romy)
000009
 
Offline
€ 1.00 min
Kaartlegster Anna (Romy). Eerlijk en liefdevol antwoord op uw levensvragen. Gespecialiseerd in: foto-lezen, rouwverwerking, liefde en relatie advies.
Medium  Jackie
Medium Jackie
000079
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Jackie. Staat sterk in contact met de andere zijde en mag snel verbinding maken met uw overleden dierbaren of antwoorden geven op uw levensvragen.
Lichtwerker Swanhilde
Lichtwerker Swanhilde
000006
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Swanhilde. Ze is heldervoelend, helderhorend en helderwetend. Ze helpt u graag om antwoorden en inzichten te geven.
Medium  Leroy
Medium Leroy
000005
   
Offline
€ 1.00 min
Medium Leroy bekend van TV en RADIO. Specifieke en gedetailleerde antwoorden. Gespecialiseerd in: liefdesvoorspellingen en contact overleden dierbaren.
Lichtwerker  Jessica
Lichtwerker Jessica
000004
   
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Jessica. Snel en direct antwoord op uw levensvragen. Gespecialiseerd in: tweelingzielen, relatie advies en vorige levens.
Medium Petra
Medium Petra
000144
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Petra. Ze staat ervoor om u bewust te maken van uw levenslessen en geeft u de juiste inzichten.
Lichtwerker  Nikita
Lichtwerker Nikita
000011
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Nikita. Ze is helderhorend, heldervoelend en helderziend. Eerlijk en direct antwoord op uw vragen.