Helderruikendheid.

Wat is Helderruikendheid?

Deze vorm van helderheid komt net als helderproeven niet vaak voor. Vaak is het een onderdeel van telepathie en komt voor in specifieke situaties. Een voorbeeld van helderruiken is het ruiken van een brandgeur terwijl er geen brand is of het ruiken van een geur die bij een bepaald persoon en dat het dan met een situatie te maken heeft. Dit kan iets zijn uit het verleden, heden of toekomst. Zo kan iemand ook de geur ruiken van een bepaalde wierrook wat iemand nodig heeft of een bepaalde bloemengeur en dat de persoon dan die bloemen moet halen. Een ander onderdeel van helderruiken is het ruiken dat iemand ziek is. Als de helderruikende in de omgeving is van een zieke zal hij/zij dat weten door de specifieke geur die hij/zij op dat moment ruikt. Ook is het voor de persoon mogelijk om van overleden dierbaren een bepaalde kenmerk door te krijgen d.m.v. van een geur. Bijvoorbeeld de geur van drop of sigarettenrook. Dan kan dit zijn dat de overleden persoon graag rookte of dropjes at. Wat een helderruikend persoon ruikt zijn niet de normale geuren die algemeen aanwezig zijn, maar energie├źn die in duidelijke geur worden omgezet. De persoon ruikt iets wat een ander niet kan ruiken. Waar de energie van wat er geroken wordt vandaan komt is niet altijd bekend. Maar vaker weet de persoon die helderruikend is dit zelf wel te verklaren. Bepaalde van onze consulenten hebben deze vorm van helderruiken goed ontwikkeld en weten er anderen goed mee te helpen. Heeft u hier misschien zelf al bepaalde ervaringen mee of vragen over hoe er mee om te kunnen gaan? Twijfel dan niet om met onze consulenten in contact te komen. Ze helpen u graag verder met uw vragen.

Warme Groet Medium Leroy en Consulenten.

Medium  Jack
Medium Jack
000088
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Jack. Helpt u graag met uw problemen of levensvragen. Contact met overleden dierbaren is ook mogelijk. Meer als 10 jaar ervaring.
Lichtwerker  Jessica
Lichtwerker Jessica
000004
   
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Jessica. Snel en direct antwoord op uw levensvragen. Gespecialiseerd in: tweelingzielen, relatie advies en vorige levens.
Lichtwerker  Patricia
Lichtwerker Patricia
000008
 
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Patricia. Ze is helderhorend, heldervoelend en helderziend. Ze helpt u graag samen met haar gids.
Medium  Leroy
Medium Leroy
000005
   
Offline
€ 1.00 min
Medium Leroy bekend van TV en RADIO. Specifieke en gedetailleerde antwoorden. Gespecialiseerd in: liefdesvoorspellingen en contact overleden dierbaren.
Lichtwerker  Chantal
Lichtwerker Chantal
000152
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Chantal. Vrij snel en direct beantwoord ze uw levensvragen. Ze maakt daarbij gebruik van haar pendel en de orakelkaarten.
Lichtwerker  Nikita
Lichtwerker Nikita
000011
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Nikita. Ze is helderhorend, heldervoelend en helderziend. Eerlijk en direct antwoord op uw vragen.
Medium  Jackie
Medium Jackie
000079
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Jackie. Staat sterk in contact met de andere zijde en mag snel verbinding maken met uw overleden dierbaren of antwoorden geven op uw levensvragen.
Lichtwerker  Claudia
Lichtwerker Claudia
000010
   
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Claudia. Ze zit klaar om u verder te helpen op uw levenspad. Heeft u vragen over: twijfels, angsten of keuzes? Dan helpt ze u graag met alle liefde verder!
Kaartlegster Patricia
Kaartlegster Patricia
000239
  
Offline
€ 1.00 min
Kaartlegster Patricia. Legt voor u graag de kaart en vertelt u direct hoe u verder moet.
Lichtwerker Swanhilde
Lichtwerker Swanhilde
000006
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Swanhilde. Ze is heldervoelend, helderhorend en helderwetend. Ze helpt u graag om antwoorden en inzichten te geven.
Medium Petra
Medium Petra
000144
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Petra. Ze staat ervoor om u bewust te maken van uw levenslessen en geeft u de juiste inzichten.
Paragnost Judith
Paragnost Judith
000255
  
Offline
€ 1.00 min
Paragnost Judith. Helpt u graag verder met uw levensvragen. Ze is duidelijk met haar inzichten.
Kaartlegster  Anna (Romy)
Kaartlegster Anna (Romy)
000009
 
Offline
€ 1.00 min
Kaartlegster Anna (Romy). Eerlijk en liefdevol antwoord op uw levensvragen. Gespecialiseerd in: foto-lezen, rouwverwerking, liefde en relatie advies.