Lichtwerker Jessica
000004
   
Niet beschikbaar
€ 1.00 min
Lichtwerker Jessica. Snel en direct antwoord op uw levensvragen. Gespecialiseerd in: tweelingzielen, relatie advies en vorige levens.
Heldervoelend, Helderziend, Helderhorend, Engelenkaarten, Tarotkaarten, Lichtwerker
Hoi ik ben Lichtwerker Jessica. U kunt bij mij terecht met al uw vragen over: verleden, heden, toekomst, tweelingzielen, relatie advies, zakelijk advies en al uw levensvragen. Ik maak gebruik van de engelenkaarten en lenormandkaarten. U bent van harte welkom. Lichtgroet Lichtwerker Jessica. Mogelijkheden Consult: U kunt een consult bij me aan gaan via: chat, mail of met camera beeldbellen.
Abigail
Topper Snel accuraat !!! Klopte presies en zat geen 1 x mis. Ongelofelijk.
Natan
Recht op de man af, eerlijk en betrouwbaar. Voor herhaling vatbaar Natan
Ikke2803
Veel nieuws gekregen Snelle antwoorden , soms een antwoord dat ik totaal niet verwacht had Op het meeste positief Zo goed en warm Mijn zoon wil volgende week ook een gesprek met Jessica
Fireflye
Je viel zo weg bedankt voor al je liefdevolle kloppende voorspellingen topper ben je dikke aanrader veel lief N
Inge
Veel inzicht gekregen waardoor de deur verder open durft. Het heeft mij veel rust gegeven
Patriciavisser31
Snelle reactie..ze is het waard!! Ze heeft dingen gezecht die kloppen!! Een aanrader!! Tot snel
Fireflye
Bedankt voor je lichtpuntjes die je me geven hebt eerlijk Lief en het klopt allemaal
Samira
Hoi Jessica, Dankjewel voor de snelle en duidelijke antwoorden. Ook voor de vriendelijkheid waarmee je ze hebt beantwoord.
Ikke82
Hele snelle en duidelijke antwoorden! Erg fijn om met haar te chatten. Echt de moeite waard! Hopelijk komt t uit!
Lizette
Lieve Jessica, Dankjewel dat je mij het gevoel gegeven hebt dat ik alles kan vragen, vertellen wat ik momenteel mee maak in mijn eigen reis om te ontdekken wie ik nu eigenlijk ben. Ik heb ook ontzettend veel aan de tips die je mij geeft in de email reading. Ik zou willen dat je dichterbij woonde dan zou ik je zo persoonlijk opzoeken zonder te stalken natuurlijk haha. Veel succes met jou droom en ik weet je te vinden als ik je hulp weer nodig heb. Liefs Lizette
Fireflye
Dit was en super wow ervaring!! Recht uit bij het juiste einde zonder wat van mij te weten alles klopte gewoon je bent zo bedankt lieverd En zal je dan ook sterk aanraden 🌹💯💋
Sfie
Heel lieve vrouw die echt weet waar je mee worstelt.
Vond het een heel fijn gesprek. Bedankt voor het gesprek!
Lizette
Wederom heb ik een mooie reading gehad met voor mij bruikbare tips om goed in balans te blijven. Ik had vragen gesteld en de antwoorden resoneren met mij, ze klonken eigenlijk als een bevestiging voor mij omdat ik nog niet helemaal mijn intuïtie vertrouw. Dankjewel lieve Jessica voor deze mooie, leerzame reading.
Ilskuh
1 woord: wauw! Eerlijk en spot on. Ze voelt direct goed aan en weet alles juist te verwoorden. Typt snel wat super fijn is. Dankjewel!!
Lizette
Ik heb bij Jessica een email reading gedaan. Wow ik was en ben er helemaal stil van. De informatie die ik kreeg dat resoneert ook echt met mij. Hier was ik al enige tijd naar opzoek. Vind je een chat gesprek nog een beetje eng ofzo dan zou ik zeggen boek bij haar een e-mail consult en je zult versteld staan, Dankjewel lieve Jessica 🙏
Zeefee
Fijn gesproken Dankjewel
Angel7
Een prachtig gesprek gehad met veel inzichten die precies klopten met de situatie. Dankjewel!
Jollie
Net gesproken met Jessica. Wow ik moest alleen een naam geven en ze vertelde me dingen die ze echt niet kon weten. Hoop echt dat de dingen die ze me heeft doorgegeven ook inderdaad uitkomen. Dan gaat het een hele mooie zomer worden. Dank je wel Jessica. Als ik weer iets wil weten, kom ik zeker bij je terug.
Jessica is heel duidelijk en helder in haar antwoorden. Voelde me op mijn gemak en de antwoorden hebben mij enorm geholpen. Echt een aanrader om een consult bij haar te doen. Nogmaals dank je wel Jessica!