Lichtwerker Jessica
000004
   
Niet beschikbaar
€ 1.00 min
Bent u op zoek naar een balans in uw relatie? Als lichtwerker en relatietherapeut kan Jessica u helpen om inzichten te krijgen en de juiste stappen te zetten om uw relatie te verbeteren.
Heldervoelend, Helderziend, Helderhorend, Engelenkaarten, Tarotkaarten, Lichtwerker
Als lichtwerker en relatietherapeut heeft Jessica jarenlange ervaring in het helpen van mensen die vastlopen in hun relatie. Of u nu worstelt met communicatieproblemen, vertrouwenskwesties of andere uitdagingen in uw relatie. Jessica kan u helpen om inzichten te krijgen en de juiste stappen te zetten om uw relatie te verbeteren. In dit artikel leert u meer over wat een lichtwerker is en hoe Jessica als relatietherapeut u kan helpen om de balans in uw relatie te vinden.

Wat is een lichtwerker?

Als lichtwerker is Jessica iemand die zich bezighoudt met spirituele groei en bewustzijn. Lichtwerkers werken aan het verspreiden van liefde en licht, en willen anderen helpen om hun eigen licht te vinden. Lichtwerkers zijn er in verschillende vormen en maten en hebben allemaal hun eigen unieke gave. Jessica heeft haar gave gevonden in het helpen van mensen bij het vinden van balans in hun relatie.

Hoe kan Jessica u helpen als relatietherapeut?

Als relatietherapeut kan Jessica u helpen om te werken aan de problemen die u ervaart in uw relatie. Hieronder vind u enkele manieren waarop Jessica u kan helpen om de balans in uw relatie te vinden:
  1. Inzichten krijgen: Jessica kan u helpen om inzichten te krijgen in uw eigen gedrag en dat van u partner. Door deze inzichten kunt u beter begrijpen waarom bepaalde problemen zich voordoen in uw relatie.
  2. Communicatie verbeteren: Goede communicatie is essentieel in elke relatie. Jessica kan u helpen om te leren hoe u effectief kunt communiceren met uw partner en hoe u eventuele misverstanden kunt voorkomen.
  3. Vertrouwen opbouwen: Als er vertrouwenskwesties zijn in uw relatie, kan dit de relatie ernstig verstoren. Jessica kan u helpen om te werken aan het opbouwen van vertrouwen tussen u en uw partner.
  4. Grenzen stellen: Het is belangrijk om duidelijke grenzen te stellen in uw relatie. Als u dit niet doet, kan dit leiden tot misverstanden en conflicten. Jessica kan u helpen om te leren hoe u op een respectvolle manier grenzen kunt stellen in uw relatie.
  5. Een betere relatie opbouwen: Door te werken aan bovenstaande punten kunt u een betere relatie opbouwen met uw partner. Jessica kan u helpen om stappen te zetten om uw relatie te verbeteren en samen te werken aan een gezonde en gelukkige relatie.

Veel gestelde vragen over Lichtwerker Jessica.

  1. Wat kost een sessie bij Jessica? De kosten van een sessie bij Jessica variëren. Dit is afhankelijk van het consult.
  1. Hoeveel sessies zijn er nodig om verbetering te zien in mijn relatie? Dit verschilt per persoon en situatie. Sommige stellen merken al na enkele sessies verbetering, terwijl anderen meer tijd nodig hebben om verandering te zien. Jessica zal samen met u kijken naar wat het beste werkt voor uw situatie.
  1. Kan ik samen met mijn partner een sessies doen? Het is aan te raden om samen met uw partner een sessie te doen. Omdat het gaat om jullie relatie. Samenwerking en openheid zijn belangrijk om veranderingen te kunnen bewerkstelligen. Als uw partner niet wilt deelnemen aan de sessies, kan Jessica u nog steeds helpen met individuele sessies.

Conclusie:

Als lichtwerker en relatietherapeut heeft Jessica de kennis en ervaring om u te helpen om de balans in uw relatie te vinden. Door inzichten te krijgen, de communicatie te verbeteren, vertrouwen op te bouwen, grenzen te stellen en samen te werken aan een betere relatie, kunt u werken aan een gezonde en gelukkige relatie. Of u nu alleen of samen met uw partner deelneemt aan de sessies, Jessica staat klaar om u te helpen op weg naar een betere toekomst.
Abigail
Topper Snel accuraat !!! Klopte presies en zat geen 1 x mis. Ongelofelijk.
Natan
Recht op de man af, eerlijk en betrouwbaar. Voor herhaling vatbaar Natan
Ikke2803
Veel nieuws gekregen Snelle antwoorden , soms een antwoord dat ik totaal niet verwacht had Op het meeste positief Zo goed en warm Mijn zoon wil volgende week ook een gesprek met Jessica
Fireflye
Je viel zo weg bedankt voor al je liefdevolle kloppende voorspellingen topper ben je dikke aanrader veel lief N
Inge
Veel inzicht gekregen waardoor de deur verder open durft. Het heeft mij veel rust gegeven
Patriciavisser31
Snelle reactie..ze is het waard!! Ze heeft dingen gezecht die kloppen!! Een aanrader!! Tot snel
Fireflye
Bedankt voor je lichtpuntjes die je me geven hebt eerlijk Lief en het klopt allemaal
Samira
Hoi Jessica, Dankjewel voor de snelle en duidelijke antwoorden. Ook voor de vriendelijkheid waarmee je ze hebt beantwoord.
Ikke82
Hele snelle en duidelijke antwoorden! Erg fijn om met haar te chatten. Echt de moeite waard! Hopelijk komt t uit!
Lizette
Lieve Jessica, Dankjewel dat je mij het gevoel gegeven hebt dat ik alles kan vragen, vertellen wat ik momenteel mee maak in mijn eigen reis om te ontdekken wie ik nu eigenlijk ben. Ik heb ook ontzettend veel aan de tips die je mij geeft in de email reading. Ik zou willen dat je dichterbij woonde dan zou ik je zo persoonlijk opzoeken zonder te stalken natuurlijk haha. Veel succes met jou droom en ik weet je te vinden als ik je hulp weer nodig heb. Liefs Lizette
Fireflye
Dit was en super wow ervaring!! Recht uit bij het juiste einde zonder wat van mij te weten alles klopte gewoon je bent zo bedankt lieverd En zal je dan ook sterk aanraden 🌹💯💋
Sfie
Heel lieve vrouw die echt weet waar je mee worstelt.
Vond het een heel fijn gesprek. Bedankt voor het gesprek!
Lizette
Wederom heb ik een mooie reading gehad met voor mij bruikbare tips om goed in balans te blijven. Ik had vragen gesteld en de antwoorden resoneren met mij, ze klonken eigenlijk als een bevestiging voor mij omdat ik nog niet helemaal mijn intuïtie vertrouw. Dankjewel lieve Jessica voor deze mooie, leerzame reading.
Ilskuh
1 woord: wauw! Eerlijk en spot on. Ze voelt direct goed aan en weet alles juist te verwoorden. Typt snel wat super fijn is. Dankjewel!!
Lizette
Ik heb bij Jessica een email reading gedaan. Wow ik was en ben er helemaal stil van. De informatie die ik kreeg dat resoneert ook echt met mij. Hier was ik al enige tijd naar opzoek. Vind je een chat gesprek nog een beetje eng ofzo dan zou ik zeggen boek bij haar een e-mail consult en je zult versteld staan, Dankjewel lieve Jessica 🙏
Zeefee
Fijn gesproken Dankjewel
Angel7
Een prachtig gesprek gehad met veel inzichten die precies klopten met de situatie. Dankjewel!
Jollie
Net gesproken met Jessica. Wow ik moest alleen een naam geven en ze vertelde me dingen die ze echt niet kon weten. Hoop echt dat de dingen die ze me heeft doorgegeven ook inderdaad uitkomen. Dan gaat het een hele mooie zomer worden. Dank je wel Jessica. Als ik weer iets wil weten, kom ik zeker bij je terug.
Jessica is heel duidelijk en helder in haar antwoorden. Voelde me op mijn gemak en de antwoorden hebben mij enorm geholpen. Echt een aanrader om een consult bij haar te doen. Nogmaals dank je wel Jessica!