Kaartlegster Anna (Romy)
000009
 
Niet beschikbaar
€ 1.00 min
Kaartlegster Anna (Romy). Eerlijk en liefdevol antwoord op uw levensvragen. Gespecialiseerd in: foto-lezen, rouwverwerking, liefde en relatie advies.
Heldervoelend, Helderziend, Helderhorend, Engelenkaarten, Lenormandkaarten, Kaartlegster
Hoi ik ben Anna (Romy). Zelf ben ik een dame met veel levenservaring en geen vraag is voor mij vreemd. Heel mijn leven ben ik er al om anderen te helpen en te sturen op hun levenspad. Mijn grootste raadgever is mijn gevoel en ik mag mij dus ook heldervoelend noemen. Daarbij maak ik ook gebruik van de lenormandkaarten en de engelenkaarten. Om een foto te lezen van een levend persoon of een overleden dierbaren en daar contact mee te krijgen is mij totaal niet vreemd. U kunt bij mij dus terecht met al uw levensvragen en ik help u graag. U bent van harte welkom in een gesprek. Lichtgroet Kaartlegster Romy. Mogelijkheden Consult: U kunt een consult bij me aan gaan via: chat of mail.
Ikke2803
Een antwoord gekregen dat me bevestigd heeft wat ik reeds dacht Op de rest , super Je bent mijn favoriete ❤️
Ikke2803
hallo Romy klaar en heel duidelijk antwoord op alle vragen je hebt mijn zoon veel verduidelijking gegeven ivm zijn toekomst , er is een zwaarte van zijn jonge schouders gevallen waarvoor mijn dank je bent een topper groetjes Jens en carina
John1
Hoi ik wilde fff door geven dat ze goed is en gelijk had Grtjes john is een 10 waard
Samira
Anna, dank voor jouw duidelijke en liefdevolle antwoorden. In korte tijd gaf je mij heel wat antwoorden wat mij gemoedsrust brengt.
Tammetje
Naar verwachting,. Voelt meteen vertrouwt
Abigail
Top ! Snel duidelijk en concreet Geen slap gelul direct antwoord en een open boek. Love it
Sjaar
Top en duidelijk sessie geladen ik kom zeker terug bij haar en nu afwachten met bepaalde dingen of dat uitkomt
Fireflye
Weet de vinger erop te leggen een lieved jammer dat het zo snel voorbij was Tot snel
Ilskuh
Snel en voelt direct goed aan! Zeker een aanrader.
Sonia
Fijne ervaring,
Tammetje
Romy, je gaf mij de antwoorden waar ik naar op zoek was. Het was heel duidelijk, alles wat je vertelde wist ik meteen te plaatsen en het was een heel prettig gesprek. Heel erg bedankt!
Jollie
Net mooi gesprek gehad met Romy. Ze zag dingen die kloppen en kreeg ook dingen door waarvan ik hoop dat het gebeurd. Dank je wel Romy voor je mooie boodschappen
Enza
Ben heel content van de kaartleggen en alles klopte wat je zei ik kan terug wat helder na denken dank u