Leren Aarden.

Is het belangrijk om vaker te Aarden?

Aarden is het in balans komen met uzelf en met de natuur. Als u geaard bent kan de universele levensenergie vrij stromen tussen u en de aarde. Bent u niet geaard dan wordt deze energie in het lichaam geblokkeerd of vastgehouden. Dit kan leiden tot stress- en gezondheidsproblemen, zowel lichamelijk als geestelijk. Goed geaard zijn betekent dat u met uw aandacht, bewustzijn, volledig in het nu aanwezig kunt zijn in uw lichaam. Te vaak gaan ‘gedachten’ met ons aan de haal en zijn we vooral (onbewust) met het verleden of de toekomst bezig en dus niet meer goed in het moment zelf. Minimaal 20 minuten per dag goed te aarden kunnen al vrij snel goede resultaten geven. Het is belangrijk dat u ergens op of over loopt wat elektronisch geleidt. Bijvoorbeeld over gras of zand i.p.v. over asfaltwegen (die geleiden niet). Dit mag met schoenen aan of op blote voeten. Het dragen van rode kleding kan ook heel goed helpen. Hierdoor straalt u van energie, dapperheid en zelfvertrouwen. Als u het vaker warm wilt hebben, is het ook zeker een kleur om te gebruiken. Zo voelen rode sokken warmer aan dan bijvoorbeeld zwarte of grijze. Dan bestaan er ook goede geleide meditaties om te leren aarden. Het is belangrijk dat u de manier gaat vinden die bij u past.

Wilt u hier nu meer over weten of heeft u vragen erover? Dan kunnen onze consulenten u hier natuurlijk goed mee verder helpen.

Warme Groet Medium Leroy en Consulenten.

Kaartlegster Patricia
Kaartlegster Patricia
000239
  
Offline
€ 1.00 min
Kaartlegster Patricia. Legt voor u graag de kaart en vertelt u direct hoe u verder moet.
Lichtwerker  Claudia
Lichtwerker Claudia
000010
   
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Claudia. Ze zit klaar om u verder te helpen op uw levenspad. Heeft u vragen over: twijfels, angsten of keuzes? Dan helpt ze u graag met alle liefde verder!
Kaartlegster  Anna (Romy)
Kaartlegster Anna (Romy)
000009
 
Offline
€ 1.00 min
Kaartlegster Anna (Romy). Eerlijk en liefdevol antwoord op uw levensvragen. Gespecialiseerd in: foto-lezen, rouwverwerking, liefde en relatie advies.
Medium  Jack
Medium Jack
000088
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Jack. Helpt u graag met uw problemen of levensvragen. Contact met overleden dierbaren is ook mogelijk. Meer als 10 jaar ervaring.
Lichtwerker Swanhilde
Lichtwerker Swanhilde
000006
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Swanhilde. Ze is heldervoelend, helderhorend en helderwetend. Ze helpt u graag om antwoorden en inzichten te geven.
Lichtwerker  Patricia
Lichtwerker Patricia
000008
 
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Patricia. Ze is helderhorend, heldervoelend en helderziend. Ze helpt u graag samen met haar gids.
Lichtwerker  Nikita
Lichtwerker Nikita
000011
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Nikita. Ze is helderhorend, heldervoelend en helderziend. Eerlijk en direct antwoord op uw vragen.
Medium  Leroy
Medium Leroy
000005
   
Offline
€ 1.00 min
Medium Leroy bekend van TV en RADIO. Specifieke en gedetailleerde antwoorden. Gespecialiseerd in: liefdesvoorspellingen en contact overleden dierbaren.
Lichtwerker  Jessica
Lichtwerker Jessica
000004
   
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Jessica. Snel en direct antwoord op uw levensvragen. Gespecialiseerd in: tweelingzielen, relatie advies en vorige levens.
Paragnost Judith
Paragnost Judith
000255
  
Offline
€ 1.00 min
Paragnost Judith. Helpt u graag verder met uw levensvragen. Ze is duidelijk met haar inzichten.
Lichtwerker  Chantal
Lichtwerker Chantal
000152
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Chantal. Vrij snel en direct beantwoord ze uw levensvragen. Ze maakt daarbij gebruik van haar pendel en de orakelkaarten.
Medium Petra
Medium Petra
000144
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Petra. Ze staat ervoor om u bewust te maken van uw levenslessen en geeft u de juiste inzichten.
Medium  Jackie
Medium Jackie
000079
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Jackie. Staat sterk in contact met de andere zijde en mag snel verbinding maken met uw overleden dierbaren of antwoorden geven op uw levensvragen.