Angsten.

Hoe om te gaan met Angsten in deze tijd?

Steeds vaker komt het voor dat mensen last hebben van angsten. Dit kan met van alles te maken hebben zoals: buitenvrees, faalangst, sociale angst of wat dan ook. Belangrijk om dit te kunnen overwinnen is natuurlijk opzoek te gaan naar professionele hulp. Maar helaas is het ook zo dat de wachtlijsten steeds langer worden in de maatschappij en dat velen niet op tijd hun hulp vinden of veel te laat geholpen worden. Dit probleem komt steeds in meerdere vormen voor. Belangrijk in dit alles is om erover te durven praten met iemand. Maar vaker schuilt er ook een grote schaamte bij mensen die last hebben van angsten. Dus helaas blijft het erover praten dan vaker uitgesloten. Ook zien we wel steeds vaker dat velen opzoek gaan naar alternatieve zorg. Zo kan bijvoorbeeld yoga heel goed helpen om lichaam en geest in balans te krijgen. Maar het kan ook helpen om deel te nemen aan een meditatiegroep of bij iemand langs te gaan die je een goede reikibehandeling kan geven. Zo zijn er vele mogelijkheden in het alternatieve circuit. Maar het moet ook goed voelen voor u en bij u passen. Daarom is het ook belangrijk om u goed eerst in te lezen en uw gevoel te volgen. Want voelt het niet goed dan moet u dat natuurlijk niet doen. Weet dat ook een goede edelsteen u al kan helpen of een goede meditatie die u helpt te aarden. Kortom er is veel mogelijk om u sneller hiermee te kunnen helpen.

Heeft u hier nu meer vragen over en wilt u weten wat het beste bij u past? Weet dat er bij ons consulenten zijn die u hier snel en duidelijk antwoorden op kunnen geven en ze dus goed op uw energie kunnen invoelen. We helpen u graag.

Warme Groet Medium Leroy en Consulenten.

Medium Petra
Medium Petra
000144
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Petra. Ze staat ervoor om u bewust te maken van uw levenslessen en geeft u de juiste inzichten.
Medium  Jack
Medium Jack
000088
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Jack. Helpt u graag met uw problemen of levensvragen. Contact met overleden dierbaren is ook mogelijk. Meer als 10 jaar ervaring.
Lichtwerker  Patricia
Lichtwerker Patricia
000008
 
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Patricia. Ze is helderhorend, heldervoelend en helderziend. Ze helpt u graag samen met haar gids.
Kaartlegster Patricia
Kaartlegster Patricia
000239
  
Offline
€ 1.00 min
Kaartlegster Patricia. Legt voor u graag de kaart en vertelt u direct hoe u verder moet.
Paragnost Judith
Paragnost Judith
000255
  
Offline
€ 1.00 min
Paragnost Judith. Helpt u graag verder met uw levensvragen. Ze is duidelijk met haar inzichten.
Lichtwerker  Chantal
Lichtwerker Chantal
000152
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Chantal. Vrij snel en direct beantwoord ze uw levensvragen. Ze maakt daarbij gebruik van haar pendel en de orakelkaarten.
Lichtwerker Swanhilde
Lichtwerker Swanhilde
000006
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Swanhilde. Ze is heldervoelend, helderhorend en helderwetend. Ze helpt u graag om antwoorden en inzichten te geven.
Lichtwerker  Nikita
Lichtwerker Nikita
000011
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Nikita. Ze is helderhorend, heldervoelend en helderziend. Eerlijk en direct antwoord op uw vragen.
Kaartlegster  Anna (Romy)
Kaartlegster Anna (Romy)
000009
 
Offline
€ 1.00 min
Kaartlegster Anna (Romy). Eerlijk en liefdevol antwoord op uw levensvragen. Gespecialiseerd in: foto-lezen, rouwverwerking, liefde en relatie advies.
Lichtwerker  Claudia
Lichtwerker Claudia
000010
   
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Claudia. Ze zit klaar om u verder te helpen op uw levenspad. Heeft u vragen over: twijfels, angsten of keuzes? Dan helpt ze u graag met alle liefde verder!
Medium  Leroy
Medium Leroy
000005
   
Offline
€ 1.00 min
Medium Leroy bekend van TV en RADIO. Specifieke en gedetailleerde antwoorden. Gespecialiseerd in: liefdesvoorspellingen en contact overleden dierbaren.
Medium  Jackie
Medium Jackie
000079
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Jackie. Staat sterk in contact met de andere zijde en mag snel verbinding maken met uw overleden dierbaren of antwoorden geven op uw levensvragen.
Lichtwerker  Jessica
Lichtwerker Jessica
000004
   
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Jessica. Snel en direct antwoord op uw levensvragen. Gespecialiseerd in: tweelingzielen, relatie advies en vorige levens.