Herfstdepressie.

Hoe kom ik van mijn Herfstdepressie af?

De bladeren vallen en de natuur gaat in zijn rust. Dit is een heel natuurlijk proces wat moet gebeuren. Maar steeds meer gaat de maatschappij in alles sneller en sneller. Maar ook de dagen worden weer korter en de temperaturen worden kouder. Deze tijd staat voor bezinning en nadenken. Het oude even opruimen en loslaten. Thuis een deken op de bank, kaarsjes aan, een lekkere wierrook branden en een goed boek erbij nemen. Het klinkt allemaal heel mooi en is ook belangrijk om dit te durven doen. Helaas gaat het in het echt vaker voor vele niet werken en worden veel mensen hier juist onrustig van. Heeft u hier last van? Dan heeft u waarschijnlijk last van een herfstdepressie. Belangrijk is dat u dit in uzelf durft te herkennen en er iets aan gaat doen. Het lijkt nu misschien even onschuldig, maar iedere depressie kan later een grote vervelende uitwerking hebben. Ga om dit te transformeren even een paar keer per week een goede wandeling maken door het bos. Zodat u de kleuren, geuren, koudere temperatuur en de rest wat bij de herfst hoort kan integreren in uw DNA. Ga dan ook even een goede meditatie een paar keer per week even doen om te aarden. Breng dan de kleuren van de herfst even terug in uw omgeving of kleding. Dit alles kan u helpen om even te transformeren naar de herfst. Zo zijn er nog vele andere mooie manieren waar u iets meer kunt doen.

Heeft u hier nu meer vragen over of wilt u meer tips?

Dan kunnen onze consulenten u hier verder mee helpen. Voel uw welkom.

Warme Groet Medium Leroy en Consulenten.

Lichtwerker Swanhilde
Lichtwerker Swanhilde
000006
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Swanhilde. Ze is heldervoelend, helderhorend en helderwetend. Ze helpt u graag om antwoorden en inzichten te geven.
Medium Petra
Medium Petra
000144
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Petra. Ze staat ervoor om u bewust te maken van uw levenslessen en geeft u de juiste inzichten.
Lichtwerker  Claudia
Lichtwerker Claudia
000010
   
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Claudia. Ze zit klaar om u verder te helpen op uw levenspad. Heeft u vragen over: twijfels, angsten of keuzes? Dan helpt ze u graag met alle liefde verder!
Medium  Leroy
Medium Leroy
000005
   
Offline
€ 1.00 min
Medium Leroy bekend van TV en RADIO. Specifieke en gedetailleerde antwoorden. Gespecialiseerd in: liefdesvoorspellingen en contact overleden dierbaren.
Paragnost Judith
Paragnost Judith
000255
  
Offline
€ 1.00 min
Paragnost Judith. Helpt u graag verder met uw levensvragen. Ze is duidelijk met haar inzichten.
Kaartlegster  Anna (Romy)
Kaartlegster Anna (Romy)
000009
 
Offline
€ 1.00 min
Kaartlegster Anna (Romy). Eerlijk en liefdevol antwoord op uw levensvragen. Gespecialiseerd in: foto-lezen, rouwverwerking, liefde en relatie advies.
Lichtwerker  Patricia
Lichtwerker Patricia
000008
 
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Patricia. Ze is helderhorend, heldervoelend en helderziend. Ze helpt u graag samen met haar gids.
Medium  Jack
Medium Jack
000088
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Jack. Helpt u graag met uw problemen of levensvragen. Contact met overleden dierbaren is ook mogelijk. Meer als 10 jaar ervaring.
Lichtwerker  Chantal
Lichtwerker Chantal
000152
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Chantal. Vrij snel en direct beantwoord ze uw levensvragen. Ze maakt daarbij gebruik van haar pendel en de orakelkaarten.
Medium  Jackie
Medium Jackie
000079
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Jackie. Staat sterk in contact met de andere zijde en mag snel verbinding maken met uw overleden dierbaren of antwoorden geven op uw levensvragen.
Lichtwerker  Jessica
Lichtwerker Jessica
000004
   
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Jessica. Snel en direct antwoord op uw levensvragen. Gespecialiseerd in: tweelingzielen, relatie advies en vorige levens.
Lichtwerker  Nikita
Lichtwerker Nikita
000011
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Nikita. Ze is helderhorend, heldervoelend en helderziend. Eerlijk en direct antwoord op uw vragen.
Kaartlegster Patricia
Kaartlegster Patricia
000239
  
Offline
€ 1.00 min
Kaartlegster Patricia. Legt voor u graag de kaart en vertelt u direct hoe u verder moet.