Scheiding.

Hoe kan ik emotioneel scheiden van mijn ex?

Steeds vaker komt het voor dat mensen uit elkaar gaan. Dit heeft ermee te maken dat ieder mens steeds meer zijn eigen ik begint te ontdekken. Het ego begint dus bij ieder steeds sterker te ontwikkelen en wilt naar buiten treden. Dit is erg goed in het algemeen en het zorgt er ook voor dat volgzame en schaapjesvolk uit elkaar gaat vallen. Het is dan ook zo dat velen in een geestelijke en emotionele transformatie zitten om zo over te gaan naar de nieuwe energie van deze tijd. Logisch is het dan ook dat steeds meer relaties stuk lopen en dat het vaker ook moeilijk is om opnieuw tot een goede relatie te komen of de liefde te vinden. Zo’n 80% van de relaties worden op vandaag beëindigt door vreemdgaan of affaires. Als het tot scheiden komt is het vaker ook met veel conflicten, ruzie, geroddel en ego. Dit zijn de eerste punten wat dan de grote rol spelen in het hele verhaal. Pas later komt het emotionele stuk aan bod. Het emotioneel scheiden en los komen is dan ook een hele opgave. Het allemaal van u afschrijven kan erg goed helpen en het dan verbranden. Naar het bos gaan en gewoon schreeuwen vanuit u tenen is ook erg goed. Zo zijn er meerdere goede dingen om te kunnen doen. Vaak het moeilijkste is wel het in liefde loslaten en uw ex het beste gunnen. Want ook hij of zij mag in liefde verder gaan in het leven. Dan is het ook belangrijk om zelfliefde toe te laten en veel van uzelf te leren houden en trots te zijn. Draag kleding met de kleur groen om te helen en rood voor kracht en liefde. Als de keuze er is om over de ex te praten en emotie hierin te uiten. Zoek dan iemand uit om te praten die niet oordeelt. Want met oordelen komen we vaker juist niet verder in het leven. Belangrijk is dan ook eerst helemaal terug in balans en kracht te komen. Voordat u weer een nieuwe relatie aan gaat. Anders is het vaker zo dat bepaalde stukken vanuit een ex relatie worden vergleken in de nieuwe relatie die dan uiteindelijk gedoemd is om te mislukken. Puur om het feit dat u uzelf nog niet hebt terug gevonden.

Zit u nu in een scheiding en weet u niet hoe u verder moet?  Heeft u meer inzichten of tips ervoor nodig?

Ga dan eens een consult aan bij onze consulenten. U krijgt er geen spijt van en weet wat u verder ermee kan gaan doen.

Warme Groet Medium Leroy en Consulenten.

Kaartlegster Patricia
Kaartlegster Patricia
000239
  
Offline
€ 1.00 min
Kaartlegster Patricia. Legt voor u graag de kaart en vertelt u direct hoe u verder moet.
Paragnost Judith
Paragnost Judith
000255
  
Offline
€ 1.00 min
Paragnost Judith. Helpt u graag verder met uw levensvragen. Ze is duidelijk met haar inzichten.
Medium  Leroy
Medium Leroy
000005
   
Offline
€ 1.00 min
Medium Leroy bekend van TV en RADIO. Specifieke en gedetailleerde antwoorden. Gespecialiseerd in: liefdesvoorspellingen en contact overleden dierbaren.
Lichtwerker  Patricia
Lichtwerker Patricia
000008
 
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Patricia. Ze is helderhorend, heldervoelend en helderziend. Ze helpt u graag samen met haar gids.
Lichtwerker  Nikita
Lichtwerker Nikita
000011
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Nikita. Ze is helderhorend, heldervoelend en helderziend. Eerlijk en direct antwoord op uw vragen.
Medium  Jack
Medium Jack
000088
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Jack. Helpt u graag met uw problemen of levensvragen. Contact met overleden dierbaren is ook mogelijk. Meer als 10 jaar ervaring.
Medium  Jackie
Medium Jackie
000079
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Jackie. Staat sterk in contact met de andere zijde en mag snel verbinding maken met uw overleden dierbaren of antwoorden geven op uw levensvragen.
Lichtwerker  Claudia
Lichtwerker Claudia
000010
   
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Claudia. Ze zit klaar om u verder te helpen op uw levenspad. Heeft u vragen over: twijfels, angsten of keuzes? Dan helpt ze u graag met alle liefde verder!
Lichtwerker Swanhilde
Lichtwerker Swanhilde
000006
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Swanhilde. Ze is heldervoelend, helderhorend en helderwetend. Ze helpt u graag om antwoorden en inzichten te geven.
Lichtwerker  Jessica
Lichtwerker Jessica
000004
   
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Jessica. Snel en direct antwoord op uw levensvragen. Gespecialiseerd in: tweelingzielen, relatie advies en vorige levens.
Medium Petra
Medium Petra
000144
  
Offline
€ 1.00 min
Medium Petra. Ze staat ervoor om u bewust te maken van uw levenslessen en geeft u de juiste inzichten.
Lichtwerker  Chantal
Lichtwerker Chantal
000152
  
Offline
€ 1.00 min
Lichtwerker Chantal. Vrij snel en direct beantwoord ze uw levensvragen. Ze maakt daarbij gebruik van haar pendel en de orakelkaarten.
Kaartlegster  Anna (Romy)
Kaartlegster Anna (Romy)
000009
 
Offline
€ 1.00 min
Kaartlegster Anna (Romy). Eerlijk en liefdevol antwoord op uw levensvragen. Gespecialiseerd in: foto-lezen, rouwverwerking, liefde en relatie advies.